Skip to Main Content
Jeg leter etter
hidden1hidden2
train transport increased

Mölnlycke har spilt en nøkkelrolle i å utstyre helsepersonell med viktig bekledning og beskyttelse under pandemien.

Våre logistikk- og forsyningsteam har måttet frakte hundrevis av millioner munnbind, beskyttelsesfrakker og andre produkter til helsepersonell i Europa. Mens noe måtte fraktes med fly, økte vi bruken av togtransport betydelig – noe som er både raskt og miljøvennlig.

hidden1hidden2
Green electricity

Fra januar 2020 har strømmen i fabrikken vår i Mikkeli, Finland, vært 100 % karbonfri. Energien som driver våre produksjonsmaskiner, belysning, kjøling og avfallssystemer kommer nå fra en kombinasjon av vind, vannkraft og bioenergi.

Som et resultat har Mikkeli, som produserer sårpleieprodukter som Mepilex Border Flex, redusert sine energirelaterte
CO2e-utslipp med mer enn 60 %.

hidden1hidden2
Trays

Mölnlycke prosedyrepakker går nå direkte til flere kunder i Storbritannia, Frankrike og Tyskland fra våre fabrikker i Tsjekkia.

Direkte forsendelser går utenom vårt lager i Belgia og reduserer transportavstanden betydelig, noe som gir en positiv innvirkning på CO2e-utslipp.

hidden1hidden2
transport

Vi har opprettet et lokalt distribusjonssenter i Storbritannia for å levere våre produkter til helsepersonell i Storbritannia og Irland.

Distribusjonssenteret er i Corby, Northamptonshire, i midten av England. Ved å identifisere logistikkeffektivitet gjennom det nye distribusjonssenteret, forventer vi å redusere karbonavtrykket vårt med mer enn 40 % for disse rutene sammenlignet med tidligere ruter.

hidden1hidden2
gloves

Frem til i år renset vi formene som ble brukt til å produsere Biogel hansker i Malaysia med en 15 % kromsyreoppløsning.

Som en del av vårt oppdrag for å minimere bruken av skadelige kjemikalier, bytter vi til en ny løsning som vil redusere bruken av kromsyre med opptil 75 %. Selv om det nye rengjøringsmidlet er betydelig mindre farlig, fortsetter vi prosedyrene våre for å behandle vannavfall ordentlig og forhindre luftforurensning.

Dette ble først publisert i vår rapport om bærekraft 2020. Lese hele rapporten her.

hidden1hidden2
Relaterte produkter
hidden1hidden2
Kontakt oss
Mölnlycke Lukk

Bekreftelse for helsepersonell

Informasjonen på siden du vil åpne, er kun beregnet for helsepersonell. Ved å klikke i ruten nedenfor bekrefter du at du er helsepersonell.