Skip to Main Content
Jeg leter etter

En verdensledende leverandør av medisinske løsninger

Vi utvikler og leverer medisinske løsninger som sørger for bedre behandling – fra sykehus til hjemmesykepleien.

forskere på laben
Medisinske løsninger for bedre kliniske og økonomiske resultater

Helsesektoren og helsepersonell over hele verden er under et konstant press for å tilby bedre behandling til flere mennesker for en lavere kostnad. De trenger innovative og pålitelige løsninger. Det er der vi kommer inn. Vi er her for å forbedre helsesektoren. Derfor prøver vi hele tiden å utvikle bedre metoder. Målet er å tilby enda mer effektive og lønnsomme løsninger.

Løsninger som gir bedre resultater

Vi har ett mål – vi vil forbedre helsesektoren over hele verden. Dette skal sikre at helsepersonell kan gjøre det som er best for pasientene og oppnå et best mulig klinisk og økonomisk resultat.

Behovene blant helsepersonell varierer, derfor starter vi med å lytte for å være sikre på at vi forstår hva de trenger. Deretter utvikler vi effektive, dokumenterte løsninger som passer for dem og deres pasienter.

Vi bidrar til å forbedre helsesektoren på andre måter også. Vi deler kunnskap om våre kliniske fagområder, og vi er med på å utforme retningslinjer og protokoller for helsesektoren som skal sikre bedre behandling over hele verden.

Vi har en sterk forpliktelse overfor helsepersonell, og vi beviser det hver eneste dag.

Et globalt selskap med svensk arv

Våre løsninger brukes av kunder i nærmere 100 land – og vi eier virksomheter i over 40 av dem.

Selv om vi er et globalt selskap, så ligger hovedkontoret vårt fremdeles i Gøteborg – og like utenfor ligger Mölnlycke, stedet der selskapet ble grunnlagt i 1849 og opphavet til Mölnlycke-navnet.

Vi lærer hele tiden av dine erfaringer. Fortell oss hvordan du bruker løsningene våre eller rapporter en uønsket hendelse.

Kvalitet i behandlingen - hver dag

Vi har fokus på helsepersonell når vi utvikler løsninger innen sårbehandling, forebygging og kirurgiske inngrep. Helsepersonell vil ha nye og stadig bedre metoder til behandling av pasientene, og dette motiverer oss til å utvikle enda bedre løsninger. De har det som trengs for å utgjøre en forskjell i pasientenes liv. Og de viser det hver eneste dag.

Se videoen og forstå hva vi mener.

Del på sosiale medier

Kontakt oss
Velg marked

Velg markedet ditt