Skip to Main Content
Jeg leter etter

Vi er engasjert i det vi gjør fordi det er viktig

Hos Mölnlycke er vi sikre på at vi utgjør en forskjell – med våre løsninger, våre handlinger og vårt mål. Vi vil utstyre kundene våre slik at de kan gjøre hverdagen bedre for millioner av mennesker. Og vi prøver hele tiden å finne ut hva vi kan gjøre bedre. Du er én av oss og du hjelper oss finne ut hvordan vi kan forbedre resultatet for våre kunder og pasienter.

Vi bryr oss om kundene våre

Våre medarbeidere er stolte over å jobbe for oss. Fordi vi har troen på å gjøre det som er riktig. Og fordi vi føler en langsiktig forpliktelse overfor leger og pasienter. Vi anerkjenner og belønner alle som strekker seg litt lenger for kundene, uansett hvor du kommer fra eller hvem du er.

Vi er besluttsomme

Selv om vi er et globalt selskap, så er vi ikke større enn at du kan lykkes her. Våre ledere er tilgjengelige, og de stoler på at vi tar de rette avgjørelsene. For at du skal passe inn hos oss er det viktig at du samarbeider godt, samtidig som du er lydhør og kan ta raske avgjørelser når det trengs. Du tenker kreativt og nytt og har en stå-på-vilje. Du forstår hvordan arbeidet ditt er med på å forme våre løsninger og hvordan det påvirker kundene våre.

Kontakt oss
Velg marked

Velg markedet ditt