Skip to Main Content
Jeg leter etter

 

Dedicated to new beginnings

Hver pasient fortjener den beste mulige starten etter en operasjon.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
opptil 41 %

av de ortopediske pasientene kan få postoperative blemmer forårsaket av bandasjer 

 
 
 
 
 
 
 
Mer enn
 
9,7 dager

ekstra tilbragt på sykehus som følge av postoperative sårinfeksjoner  

 
 
 
 
 
$20 000

i ekstra kostnader for pasienter som får postoperative sårinfeksjoner  

hidden1hidden2
Viktigheten av en risikovurdering
hidden1hidden2

Alle pasienter er unike, og det samme er deres kirurgiske inngrep. Hos Mölnlycke vet vi at risikovurdering er en grunnleggende del av å etablere behovene i en pasientbehandlingsprosess, både før, under og etter operasjon. Når risikoen forandres, skal behandlingen også endres.

Uansett om det dreier seg om en avansert sårbandasje eller sårbehandling med undertrykk, hjelper vårt rammeverk for risikovurdering deg med å informere om behandlingen som pasientene trenger, basert på de individuelle risikofaktorene.

Les mer om risikovurdering

For en fullstendig liste over referanser knyttet til rammeverket for risikovurdering, klikk her

hidden1hidden2
Vi fokuserer på optimal restitusjon for pasientene
hidden1hidden2

Vårt mål er å gi pasientene det beste utgangspunktet for restitusjon, uten komplikasjoner, og derfor er utviklingen av våre sårbehandlingsløsninger veldig viktig for oss. Vår kliniske standard Avance® Solo pumpe for undertrykksbehandling av lukkede kirurgiske inngrep og Mepilex® Border Post-Op bandasje med Safetac® teknologi, sammen med rammeverket for risikovurdering, gjør det mulig å foreta målrettede behandlingsvalg basert på pasientens behov, i stedet for å bruke en generell tilnærming på veien til full restitusjon   .

Finn ut mer om Avance Solo     Finn ut mer om Mepilex Border Post-op

hidden1hidden2
Fortsett å øke kunnskapen
hidden1hidden2

Målet vårt er å redefinere hva god postoperativ restitusjon er. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre tilbudet vårt for og bidra til bedre restitusjon og lavere risiko for pasientene. Du og teamet ditt spiller også en viktig rolle når det gjelder å sikre at pasientenes restitusjon starter på riktig måte. Lytt til vår podcast med Rhidian Morgan Jones og hør om konsekvensene av å bruke billige bandasjer på høyrisikopasienter innen ortopedisk kirurgi.

Besøk Mölnlycke Clinical Learning Hub     Hør på podcast

hidden1hidden2

'References'

Kontakt oss
Mölnlycke Lukk

Bekreftelse for helsepersonell

Informasjonen på siden du vil åpne, er kun beregnet for helsepersonell. Ved å klikke i ruten nedenfor bekrefter du at du er helsepersonell.