Skip to Main Content
Jeg leter etter
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Det finnes andre måter

I 2021 gjennomgikk den nederlandske kunstneren Maria Koijck en brystrekonstruksjonsoperasjon etter en mastektomi. Forbløffet over mengden avfall som ble generert av prosedyren hennes, inkludert den postoperative behandlingen, laget hun en kunstinstallasjon og en film og stilte helsevesenet ett enkelt spørsmål – Er det en annen måte? Vår tilbakemelding var et enkelt spørsmål: Ville hun være  villig til å gjenskape kunstverket sitt? Denne gangen om  DIEP-operasjonen hennes hadde blitt utført med en Mölnlycke ProcedurePak-prosedyrepakke. Resultatet taler for seg selv.

Finn ut mer om hvordan vi gjenskapte kunstverket

hidden1hidden2

Hvordan vil ProcedurePak påvirke dine operasjoner?


Mindre kirurgisk avfall og mer tid til pasientene dine.  Med konkrete tall kan vi presentere  hva det vil bety for ditt sykehus å bytte fra din nåværende løsning til Mölnlycke ProcedurePak-prosedyrepakker

Bestill ett besøk

hidden1hidden2
reduced OR waste with customisable ProcedurePak trays

Reduser avfallet fra operasjonsstua med opptil 90 %


Studier viser at å bytte fra enkeltpakkede varer til våre tilpassede ProcedurePak-prosedyrepakker kan vi redusere emballasjeavfallet med opptil 90 %, samtidig som det sparer verdifull tid under forberedelsen.


Les mer

hidden1hidden2
improve OR efficiency

Finn flyten med Mölnlycke løsninger til operasjonsstua

Hvordan kan reduksjon av emballasjeavfall forbedre effektiviteten på operasjonsstua? Det er enkelt. Færre pakker å åpne betyr mindre risiko for kontaminering og mindre tid brukt på forberedelse. Med Mölnlycke løsninger til operasjonsstua kan du skreddersy hele den preoperative prosessen til dine behov, gjenvinne verdifull tid og oppnå sikrere, mer bærekraftige resultater for pasienter, ansatte og planeten.

Oppdag våre løsninger

hidden1hidden2
Mölnlycke supporting the circular economy with ISCC certification

Som en del av vår forpliktelse til å bruke materialer effektivt, er Mölnlycke stolt av å ha sertifikater fra International Sustainability and Carbon Certification System (ISCC).

Les mer

hidden1hidden2
Reduce waste with surgical procedure trays

ProcedurePak Prosedyrepakker


Reduser avfall og øk effektiviteten i operasjonssalen med prosedyrespesifikke prosedyrepakker. Du kan tilpasse de sterile pakkene ved å inkludere komponenter som kirurgiske team trenger for spesifikke inngrep.

Lær mer om ProcedurePak prosedyrepakker

hidden1hidden2
online procedure-tray management tool for healthcare professionals

Administrer dine pakker med vår Mölnlycke portal


Mölnlycke®  Portal er et online verktøy for håndtering av prosedyrepakker for helsepersonell. Teamet ditt kan bruke det til å enkelt bygge, analysere, endre og anslå kjøp av pakker – med støtte fra detaljert statistikk og rapporter.


Les mer

hidden1hidden2
ecovaldis gold medal for sustainability
In 2023 we were awarded a gold medal for Sustainability by EcoVadis, which places Mölnlycke in the top 3% of companies rated by EcoVadis. EcoVadis is a leading solution provider for monitoring sustainability in global supply chains.

En ledende global leverandør innen bærekraftig helsevesen

Bærekraft er en strategisk prioritet for Mölnlycke, og vi streber etter å være en global leder innen bærekraftig helsevesen. I 2023 ble Mölnlycke tildelt en gullmedalje for bærekraft av EcoVadis, en ledende løsningsleverandør for overvåking av bærekraft i globale forsyningskjeder.

Les mer

hidden1hidden2
Mölnlycke annual report 2022

Bærekraftsrapportering

Vi er transparente om vår innvirkning på miljø, mennesker og samfunn. Hvert år rapporterer vi om resultater og prestasjoner i vår årsrapport. Mölnlyckes integrerte årsrapport for 2022 er utarbeidet i samsvar med Global Reporting Initiative (GRI) standarder i tillegg til rammeverket for Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD).


Les Mölnlyckes integrerte årsrapport 2022

Kontakt oss
Mölnlycke Lukk

Bekreftelse for helsepersonell

Informasjonen på siden du vil åpne, er kun beregnet for helsepersonell. Ved å klikke i ruten nedenfor bekrefter du at du er helsepersonell.