Skip to Main Content

Det er ikke tid for å skifte...

Men det er tid for et skifte

Vi er glad du er her! Det betyr at du har mottatt meldingen vår om hvordan Mepilex® Border Flex kan bidra til å redusere antall bandasjeskift, spare tid og ressurser og samtidig gi bedre pasientpleie. Er du klar for å skifte til et produkt som oppfyller alle krav og holder seg på plass?

Se testene og hør historien bak Mepilex Border Flex

Denne filmen demonstrerer noen av kvalitetene til Mepilex® Border Flex. Kontakt oss gjerne hvis du ikke har mottatt en prøve, slik at du kan utføre disse testene selv.

Hør hva fagfolk sier

Disse fagfolkene har lang erfaring innen sårbehandling i sitt daglige arbeid. Hør hva de har å si om Mepilex® Border Flex.

Se sårsykepleier Leigh Tyson* fortelle om «Study First: Driving the Case for Improving Hospital Wound Care», som ble utført ved Rose Medical Center, Denver, Colorado.

Se hva sårsykepleier Ellen Molteberg sier om sin erfaring med å bruke Mepilex Border Flex.

Lær mer Mepilex Border Flex

Mepilex® Border Flex kan brukes til å behandle mange ulike typer sår som diabetiske fotsår, venøse leggsår, trykksår, hudflenger og traumatiske sår Bandasjens unike egenskaper gir bedre pasientpleie og kan redusere antall bandasjeskift.

Gå til produktsiden

Nedlastinger

Kontakt oss

Hvis du ønsker kan du også dele din histprie: Hvis du allerede har prøvd Mepilex Border Flex, hva har Mepilex Border Flex betydd for deg og pasientene dine i det daglig arbeidet? Gi oss tilbakemelding.

WEBINAR

Uforstyrret sårheling

I dette webinaret får du lære om definisjonen på uforstyrret sårheling og flere casestudier der det brukes ulike bandasjer for å fremme uforstyrret sårheling. 

Se når du vil
Informasjonskapsler

Med informasjonskapsler er det enklere for oss å levere tjenestene våre og gi personlig tilpassede opplevelser. Ved å bruke dette nettstedet godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Du kan takke nei ved å klikke på følgende lenke - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Mölnlycke Lukk

Bekreftelse for helsepersonell

Informasjonen på siden du vil åpne, er kun beregnet for helsepersonell. Ved å klikke i ruten nedenfor bekrefter du at du er helsepersonell.