Skip to Main Content
Jeg leter etter

Gjør bandasjering mindre plagsomt

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Dedikert til å forbedre EB-pasienters liv

Hos Mölnlycke® er vi opptatt av å forbedre opplevelsen for alle som lever med eller ved siden av EB. Derfor lagde vi Safetac®, den originale, myke silikonheften som er utviklet for en viktig grunn, å minimere smerte under bandasjeskift                  .

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Safetac

Hudvennlige løsninger med Safetac

Våre bandasjer med Safetac® forsegler såret, uten å sitte fast i såret og beskytter den omkringliggende huden  . De er føyelige, minimerer skade på huden ved bandasjeskift og fremmer raskere sårheling  -     .

Safetac er så mye mer enn bare en teknologi, det er også en følelse. Den setter en ny standard for hvordan livet med EB kan være.

Mölnlycke® oppfant Safetac for over 30 år siden, og vi fortsetter å utvikle hudvennlige løsninger, engasjert i fremtiden for å redusere smerte og lidelseg  -     .

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Øk kunnskapen

Selv om vi ikke kan kurere EB, er vi her for å bidra. Besøk Mölnlycke Advantage, vår utdanningsportal for å øke din kunnskap om EB. Der finner du webinarer, artikler, klippeguider for bandasjer med mer.

Besøk Mölnlycke Advantage

Last ned Mepilex klippeguide

Se hvordan du kan klippe Mepilex

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Bedrer standarden for omsorg, nå og inn i fremtiden

Vår forpliktelse til EB stopper ikke her. Mölnlycke er stolt sponsor av pasientforeninger og EB-samfunn over hele verden. Vi har investert i forskning og utvikling og vil fortsette å utfordre oss selv inn i fremtiden. Vi er opptatt av å fortsette å sette standarden for omsorg og gjøre bandasjeskift mindre plagsomt for alle som lever med EB selv eller sammen med noen som har EB.

 

Ta kontakt med oss

'References'

Kontakt oss
Mölnlycke Lukk

Bekreftelse for helsepersonell

Informasjonen på siden du vil åpne, er kun beregnet for helsepersonell. Ved å klikke i ruten nedenfor bekrefter du at du er helsepersonell.