Skip to Main Content
Jeg leter etter

Vilkår for informasjonskapsler

Nettsidene til Mölnlycke bruker informasjonskapsler. I henhold til gjeldende juridiske krav til elektronisk kommunikasjon må alle som besøker Mölnlyckes nettsider med informasjonskapsler, være klar over følgende:

  • at nettsidene inneholder informasjonskapsler;
  • formålet med bruken av disse informasjonskapslene;
  • hvordan informasjonskapsler på Mölnlyckes nettsider kan blokkeres.

Informasjonskapsler er små filer som lagres på harddisken for å forbedre visningen av nettstedet. I tillegg brukes de til å samle inn statistiske data om nettrafikken og generell atferd på Mölnlyckes nettsider. Mölnlycke skal under ingen omstendigheter bruke informasjonskapsler eller andre produkter til å samle inn personopplysninger uten at du på forhånd har gitt samtykke til det. Hvis du ikke vil laste ned informasjonskapsler, plugin-moduler og liknende på enheten, kan du blokkere dem via nettleserens innstillinger. De fleste nettlesere godtar informasjonskapsler automatisk. Hvis du velger å blokkere informasjonskapsler, plugin-moduler og liknende, kan du fremdeles bruke nettsidene våre, men Mölnlycke kan ikke garantere at nettsidene fungerer som de skal.

Anonymiserte opplysninger på nettsidene behandles med Google Analytics og/eller andre tredjeparts tjenesteleverandører utelukkende for å gi Mölnlycke statistikk som nevnt ovenfor. Hvis du ikke vil at Google Analytics skal samle inn slike opplysninger, kan du angi dette ved å følge lenken nedenfor: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout eller lenken som oppgis av tjenesteleverandøren på nettstedet.

Kontakt oss
Velg marked

Velg markedet ditt