Skip to Main Content
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Løsninger til operasjonsstuen

hidden1hidden2

Vi mener at helbredelse av mennesker inkluderer omsorg for miljøet. Derfor må en helhetlig tilnærming til helsevesenet inkludere planeten vi lever på. Ved å bruke fornybare ressurser i våre løsninger for å redusere infeksjonsrisikoen i operasjonssalen, jobber vi for å gjøre en reell endring i helsevesenet.

Se hele intervjuet og lær mer om hvordan vi jobber med bærekraft.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Åpenhet

Vi er transparente om vår påvirkning på miljø, mennesker og samfunn. Hvert år rapporterer vi om resultater og prestasjoner i vår integrerte års- og bærekraftsrapport.

Utarbeidelsen av rapporten er veiledet av standardene til Global Reporting Initiative (GRI), og Mölnlycke vil fortsette å arbeide for å samkjøre rapporteringen med GRI-standarder og retningslinjene fra Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD).

Les Mölnlyckes integrerte års- og bærekraftsrapport

hidden1hidden2
hidden1hidden2

Operasjonshansker

hidden1hidden2

Denne videoen er en del av vår innsats for å hjelpe helseorganisasjoner med å nå sine bærekraftsmål.

Lytt til Lars Wångblad mens han snakker om etisk handel og miljøpåvirkning av ulike hanskematerialer. Vi jobber med å gjøre en reell endring i helsevesenet, fra materialene i hanskene våre, til å støtte etisk praksis gjennom hele forsyningskjeden vår. 

Hvis du vil vite mer, vennligst kontakt oss via vårt kontaktskjema nederst på siden.

hidden1hidden2

Sårbehandling

hidden1hidden2

I denne videoen forklarer Karin hva helsepersonell kan gjøre for å redusere påvirkningen sårbehandling har på miljøet. Hvis du ønsker å hjelpe til å oppnå bærekraftsmålene kan du kontakte Karin og hennes nordiske kolleger direkte.

Vi mener at sårbehandling inkluderer omsorg for miljøet. Fra å redusere unødvendige bandasjeskift, til å bygge fabrikker som kun drives av grønn elektrisitet, arbeider vi for å skape en reell forandring i helsevesenet.

hidden1hidden2

Vi bryr oss om bærekraftig helsearbeid

Bærekraft er en strategisk prioritet hos Mölnlycke, og WeCare er vår plan for bærekraft for 2030. Det betyr å skape felles verdier for alle våre interessenter. Det er en pådriver for vekst, innovasjon og produktivitet og en viktig del av våre ansattes verdigrunnlag.

Lær mer

hidden1hidden2
Kontakt oss!
hidden1hidden2

Hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine bærekraftsmål, eller hvis du er interessert i å lære mer om hvordan vi jobber med bærekraft - så fyll gjerne ut skjemaet så skal vi ta direkte kontakt med deg. 

 

Kontakt oss!
Kontakt oss!

Ta kontakt med oss hvis du ønsker å lære mer om hvordan vi jobber med bærekraft.

Kontakt oss