Skip to Main Content
Mepiform – silikonbandasjen som bidrar til å redusere arrdannelse

Mepiform bandasje med Safetac® teknologi  med myk silikon som hjelper til å minimere arrdannelse.

Bruk av Mepiform

Når såret har grodd (lukket seg) og stingene er fjernet, ta en bandasje og klipp til passende størrelse – bandasjen bør ligge ca 1 cm utenfor arret.

Pass på at huden er tørr og fri for kremer o.l. Ta bort beskyttelsesfilmen og appliser Mepiform på arret.

Mepiform kan brukes 24 timer i døgnet, og kan dusjes med, men det anbefales å ta den av  en gang daglig, f.eks. når du dusjer eller bader, for inspeksjon og vask av huden. Tørk huden godt og legg på igjen samme Mepiform-bit.

Mepiform trenger ikke å bli renset eller skyldt, og samme bandasje kan brukes i opptil 7 dager, så lenge den fortsatt hefter. Om lo fra klær og sengetøy fester seg i kantene av bandasjen, klipp denne delen bort.

Det første du kommer til å merke er at man klør mindre, rødheten minimeres og til høyden på arret reduseres.

Når man bruker Mepiform for å forhindre arrdannelsen på et nylig helet sår kan behandlingen ta opptil 3 måneder eller mer, avhengig av størrelsen på arret.

Mepiform kan også brukes for å behandle game arr om de fortsatt er rosa eller hevet. Metoden er den samme, men som med alle arrbehandlingsprodukter, kan det ta lengre tid, avhengig av størrelsen på arret.

Mepiform

• Safetac® hefteteknologi - med mykt silikonlag som ikke gjør vondt å fjerne 
• Forårsaker ingen skade på huden
• Komfortabel å bruke 
• Solbeskyttelse
• Dusjtett

Informasjonskapsler

Med informasjonskapsler er det enklere for oss å levere tjenestene våre og gi personlig tilpassede opplevelser. Ved å bruke dette nettstedet godtar du at vi bruker informasjonskapsler. Du kan takke nei ved å klikke på følgende lenke - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en