Skip to Main Content
hidden1hidden2

Biogel® Tech-serien er hansker som er spesielt utviklet for bruk i renrom som farmasøytiske eller bioteknologiske produksjonsanlegg, forskningslaboratorier eller apoteker som tilvirker legemidler.

 • Biogel® Tech-serien er hansker som er spesielt utviklet for bruk i renrom som farmasøytiske eller bioteknologiske produksjonsanlegg, forskningslaboratorier eller apoteker som tilvirker legemidler.
 • Overgår industristandarden for bruddstyrke, strekkstyrke og forlengelse  
 • Lavt antall væskepartikler   
 • Over- og innerhanskene kan brukes sammen for å danne et system for punksjonsindikasjon med bransjeledende hullindikasjon      

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Kjenn forskjellen med en Biogel Tech-hanske

Biogel® Tech-serien er ergonomisk testet for å redusere tretthet i hånden og er utformet for å være behagelig, selv når du bruker doble hansker   . Med høy fingerferdighet og taktil følsomhet kan hendene gjøre jobben, mens punksjonsindikasjonssystemet lar deg fokusere uten å være redd for å overse et hull .

 

hidden1hidden2
hidden1hidden2
Emballasje utviklet for kontrollerte miljøer

Biogel® Tech-hanskene er utviklet for bruk i kontrollerte miljøer og er PVU-sertifisert. Den dobbeltpakkede, varmeforseglede emballasjen er i samsvar med hygieneprotokollene for kontrollerte miljøer og sikrer enkel bruk ettersom lagene med emballasje kan fjernes.

 • Innvendig plastemballasje av høy kvalitet for å holde partikkelantallet på et minimum.
 • Innpakningen forblir åpen når den brettes ut, for å sikre aseptisk påføring.
Instruksjon for å pakke ut Biogel Tech-hanskene
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Hanskene i Biogel® Tech-serien er laget for å beskytte prosessen, produktet og brukeren. Biogel hansker er laget til en så høy standard at vi har et helt anlegg dedikert til kvalitetskontroll. Du kan si at vi er besatt: hver eneste batch med Biogel-hansker gjennomgår strenge kvalitetskontroller, omfattende ytelsesvurderinger og flere visuelle inspeksjoner langs utviklingsstadiene. Dessuten er hver eneste hanske (100%) lufttestet for hull som vanligvis ikke oppdages i en visuell inspeksjon.  

 • AQL på 0,65 (fri for hull), testet etter pakking  
 • Hver hanske (100%) gjennomgår elektronisk lufttest for hull som vanligvis ikke oppdages ved visuell inspeksjon  
 • Lavt endotoksinnivå (20 EU/par)  
 • Svært kontrollert sterilisering til minst 25 kGy
 • Produsert i et kontrollert miljø med strenge hygienestandarder på hele produksjonsanlegget. Alle våre anlegg er i samsvar med ISO 13485 og ISO 14001  

Se hvordan Biogel hansker produseres

hidden1hidden2
hidden1hidden2

'References'

Kontakt oss
Mölnlycke Lukk

Bekreftelse for helsepersonell

Informasjonen på siden du vil åpne, er kun beregnet for helsepersonell. Ved å klikke i ruten nedenfor bekrefter du at du er helsepersonell.