Hva er informasjonkapsler

De fleste nettsteder du besøker bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Dette gjøres ved at nettleseren "husker" deg, enten for varigheten av besøket eller for gjentatte besøk.

En informasjonskapsel er en enkel tekstfil som lagres på din datamaskin eller mobil av en nettverks server og det er kun den servern som vil kunne hente eller lese innholdet i informasjonskapslen. Disse kapslene samler informasjon om hvordan du bruker nettsidene. F.eks. hvilke sider du går inn på. Disse sidene tas da i bruk for å optimalisere nettsidene og gjøre det enklere å navigere i.

Informasjonskapsler er ikke dataprogrammer og kan ikke, etter hva Mölnlycke Health Care kjenner til, brukes til å spre virus. Disse informasjonskapslene samler ikke inn informasjon som kan identifisere deg. All informasjon disse informasjonskapslene henter er anonyme. Informasjonskapslene husker kun brukerens preferanser og interesser.

Informasjonskapslene lar deg navigere mellom sidene effektivt, den lagrer dine preferanser og forbedrer generelt din opplevelse når du brukter et nettsted.
Informasjonskapslene lagrer informasjonen om dine besøk og preferanser for å gjøre din opplevelse bedre neste gang du besøker våre nettsider.

Noen nettsider bruker disse informasjonskapslene til å spore surfevaner og aktivitet, denne informasjonen brukes til å utvikle relevant og målrettet markedsføring.