Les mer om informsjonskapsler

Mölnlycke Health Care bruker informasjonskapsler for å sikre at du får best mulig opplevelse når du bruker nettsiden. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene i nettleseren, antar Mölnlycke Health Care at du samtykker til bruk av informasjonskapsler på nettstedet. Hvis du ønsker, kan du endre disse innstillingene når som helst.

Hva er informasjonskapsler?
De fleste nettsteder du besøker bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Dette gjøres ved at nettleseren "husker" deg, enten for varigheten av besøket eller for gjentatte besøk.

Typer informasjonskapsler
Det er flere typer informasjonskapsler som kan brukes:

Bruk av informasjonskapsler
Informasjonskapsler gjør det mulig for Mölnlycke Health Care å indentifisere din elektroniske enhet anonymt. Informasjonskapsler som Mönlycke Health Care bruker er nødvendige for at du skal kunne bevege deg rundt på siden og for å gi deg visse grunnleggende funksjoner. Mölnlycke Health Care bruker også informasjonskapsler for å forbedre funksjonaliteten til nettstedet ved å lagre dine preferanser og for å bidra til å forbedre nettsiden.

Håndtering av informasjonskapsler
Selv om dette vanligvis er ufarlig, syntes noen at det at en nettside lagrer informasjon fra datamaskinen eller mobilen, er litt påtrengene. Hvis du foretrekker det, er det mulig å blokkere noen eller alle informasjonskapslene som er lagret, eller slette de. Du må da være klar over at du da kan miste noen funksjoner på nettsiden.