Tubifast ™ Hansker med 2-Way Stretch-teknologi®

Bruksklare hansker for rask og enkel applisering

Tubifast™ hansker med 2-Way Stretch teknologi® er det idelle valget for våt eller tørr innpakning og fiksering av bandasjer. Hanskene er tilgjengelig i størrelser for barn og voksne. Tubifast hansker trenger ikke å festes med tape, strips eller bånd som gjør de enkle å bruke og med 2-way stretch teknologien gir de full bevegelsesfirhet. .De sømløse hanskene er behagelig å ha på og bidrar til å forhindre irritasjon på sensitiv hud.

Ideel for våt og tørr "wrapping" og fiksering av bandasjer

2-way stretch teknologien gir full begevelsesfrihet

Komfortabel og sømløse - forhindrer hudirritasjon

En komfortabelt, raskt og enkelt måte å gjøre et omslag, som gjør det lett å overvåke behandlingen

Fordeler med "wet wrapping"

"Wet wrapping" er en metode som som brukes i behandlingen av atopisk eksem og som omfatter bruken av et mykgjørende salve eller krem under en bandasje. 

Et mykgjørende middel appliseres på det berørte området og blir deretter dekket med en fuktig Tubifast-hanske. Tilsammen holder det mykgjørende middelet og det fuktig laget huden hydrert og fuktig og hjelper til å minimere betennelse1.

De fuktige Tubifast-hanskene virker også som et støttelag og sikrer at det mykgjørende middelet er i kontakt med huden.  Det fuktige lager har også kjølende og lindrende effekt på huden og hjelper til å redusere kløe28.

Deretter appliseres tørre Tubifast hansker som holder brukerens klær tørre og forhindrer brukeren å klø hardt på huden og forårsake skade. "Dry wrapping" er en lignende prosess som "wet wrapping". Først appliseres et mykgjørende middel på det berørte området for deretter å dekkes med et par tørre Tubifast-hansker.

VIKTIG INFORMASJON

Vi anbefaler at Tubifast-hansker med 2-way Strech teknologi brukes i riktig størresle, samt at de er tilpasset riktig alder. Hvis du er i tvil om valg av størrele skal neste størrelse velges.

Tubifast 2-Way Stretch hansker finnes i følgende størrelser:

Art.nr Produkt/størrelse Antall
i eske
Antall i
kartong
5920 Tubifast hansker M/L voksen 6 42
5921 Tubifast hansker S voksen, M/L barn 6 42
5922 Tubifast hansker XS barn 6 42
5923 Tubifast hansker S barn 6 42
  1. Page B (2005) The Benefits of Tubifast Garments in the management of atopic eczema. British Journal of Nursing 14 (5); 289-92.
  2. Cork MJ, Complete Emollient Therapy. The National Association of Fundholding Practices Official Yearbook. BPC Waterlow, Dunstable 1998: 159-168.
Del dette

Relaterte produkter

Tubifast™ Garments med 2-Way Stretch ...
Tubifast™ Garments med 2-Way Stretch ...

Tubfast™ bekledning med 2-Way Stretch Teknolgi® brukes til våt eller tørr...

Tubifast<sup>&reg;</sup> med 2-Way Stretch<sup>&reg;</sup> ...
Tubifast® med 2-Way Stretch® ...

Tubifast® 2-Way Stretch Teknologi® er verdens første lette elastiske tubulære...